آشپز شو قسمت چهارم


۲۶ فروردین ۱۴۰۱ / ۲۲:۰۱:۰۴
۲۰۴


دبستان دخترانه میزان

امروز می خواهیم باهم یک بامیه خوش طعم و خوش مزه درست کنیم!*** بریم مواد لازم را آماده کنیم:

دو لیوان شکر

دو سوم لیوان آب

چهار قاشق غذا خوری گلاب

یک قاشق چای خوری آب لیمو

یک چهارم قاشق چای خوری زعفران سابیده

 چهار یا پنج هل

اینا برای شربت روی بامیه بود حالا بریم مواد لازم برای خمیر بامیه را آماده کنیم:

یک لیوان آب

50 گرم کره

یک لیوان آرد

سه عدد تخم مرغ

یک چهارم قاشق چای خوری وانیل

روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن

حالا بریم و باهم درستش کنیم:

اول شربت روی بامیه را درست می کنیم: دو لیوان شکر را داخل یک قابلمه کوچک میریزیم و دو سوم لیوان آب را بهش اضافه می کنیم بعد گلاب را بهش اضافه می کنیم  یک قاشق چای خوری آب لیمو را هم بهش اضافه می کنیم یکم هم می زنیم و شعله گاز را روشن می کنیم. وقتی شعله را روشن می کنیم دیگه نباید هم بزنیم. وقتی همه جایش کف کرد زیر شعله را کم می کنیم. با یک قاشق تمیز چک می کنیم دانه های شکر حل شده یا نه. یک فرچه اشپزی را آغشته به آب لیمو می کنیم و می کشیم به دیواره های قابلمه تا شکر هایی که به دیواره چسبیدن بریزه توی مواد. وقتی شکر کاملا توی مواد حل شد زعفران سابیده و هل را بهش اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. زیر گاز را خاموش می کنیم و مقداری از شربت را لای دو انگشت خود تست می کنیم، باید چسب ناک باشد. بعد شربت را میریزیم در ظرف دیگه تا در دمای محیط خنک شود. حالا بریم باهم خمیر را درست کنیم:

یک لیوان آب را داخل قابلمه میریزیم کره را اضافه می کنیم و فقط دو قاشق غذا خوری از شربت هم در ان میریزیم. زیر گاز را رشن می کنیم و وقتی کره آب شد و آب از کنرش بیرون زد یک لیوان ارد را اضافه می کنیم و هم می زنیم. انقدر هم میزینیم که حالت خمیری پیدا کند و وسط قابلمه جمع شود. حالا شعله را کم می کنیم و 15 دقیقه با پشت قاشق باز و پهنش می کنیم و دوباره جمعش می کنیم. بعد یک ربع در ظرف دیگری می ریزیمش و وقتی خنک شد دو تخم مرغ را در ان می شکنیم و ورز می دهیم. ان یکی تخم مرغ را در کاسه می شکنیم و هم میزنیم و نصفش را با خمیر اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم. بعد چند دقیقه هم می زنیمش. خمیر را داخل ماسوره می ریزیم و با شکل که در آمد انها را داخل قابلمه ای که داخلش روغن ریختیم میریزیم و سرخ می کنیم. وقتی همه را سرخ کردیم از توی اب کش رد می کنیم و بعد داخل شربت میریزیم. و هم میزنیم. وقتی سه تا چهار دقیقه داخل شربت ماندن دوباره اب کش می کنیم و داخل هر ظرفی که دوست داریم میریزیم. خداحافظ.

 





برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.