آشپز شو ۳ ماکارون یک شیرینی خوشمزه ی فرانسوی!


۲۴ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۴:۲۲:۰۰
۲۷۲
۴


دبستان  دخترانه میزان

سلام  !  امروز  می خواهیم  یک  شیرینی  خوشمزه  ی  فرانسوی  رو  درست  کنیم .

ولی  این  شیرینی  کمی  نکات  ریزی  داره که  باید  بهش  توجه کنید .

نکات ها:

1-آرد بادامتان  خوب پودر شده   ونرم   باشه.

2-تخم مرغ  حتما  در دمای  اتاق باشه.

3-زیاد  مواد  رو  مخلوط  نکنید.

4-اگر  می خواهید  رنگ   خوراکی  به  ماکارون  اضافه  کنید    حتما  رنگ  خوراکی  ژلی  باشه!.

5- قبل  گذاشتن  ماکارون  در  فر   باید که  ماکارون 1 الا3 ساعت  خشک  بشه  و بعد   در   فر  بگذارید .

6-بعد  قالب  زدن ماکارون  باید   محکم سطح  سینی  رو  به  میز  بکوبید  تا   ساف  بشه   و  با   سوزن  حباب را  بترکانید.

 

مواد  لازم:

آرد بادام 50 گرم

پودر  قند 50 گرم

شکر 50 گرم

سفیده تخم  مرغ  45گرم

رنگ خوراکی   ژلی (دلخواه)

طرز تهیه:

قابلمه را  نیمه  حرارت کرده  و  بگذارید  تا  آب  جوش بیاد .بعد از  اینکه  آب جوش  آمد  حرارت  رو  بسیار  کم  کنید و  یک  ظرف  را  مقابل حرارت  رو  روی  قابلمه  قرار  دهید .شکر ,سفیده تخم مرغ,و با   همزن   دستی  مخلوط کنید تا  شکر  در  سفیده تخم مرغ  حل شود.سپس ظرف  را  از روی حرارت  بردارید  و مقداری  با   همزن  برقی  مخلوط  کنید (حدود 30  ثانیه).سپس  پودر  قند,رنگ خوراکی ( اگر دارید) اضافه  کنید  و  با   همزن برقی آنقدر   مخلوط  کنید  تا خیلی   کمرنگ  تر  از  قبل  بشه .سپس  آرد بادام را  کم  کم   با  الک  به  مواد اضافه کنید و  با  همزن  دستی  مخلوط کنید.(زیاد مخلوط  نکنید )و  حالا  قالب  بزنید  و  چند  بار    سینی  را  محکم  روی میز  بزنید   تا  ساف  و  یکدست  بشه.و  حالا  با  سوزن حباب  ها را   بترکانید . و  بگذارید  خشک   بشه .   سپس  برای  5 الا 10  دقیقه  در  دمای  180  درجه   بگذارید  تا   بپزد .    وقتی  پایه  هایش  بالا  آمد  ماکارون  ها  حاضر  هستند.

 

 

نوش  جان !

برچسب‌های این مطلب:

رویداد عمومی




برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.